Θέλει… επέκταση ο Αλβες

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση επέκτασης του συμβολαίου του Ντάνι Άλβες στη Μπαρτσελόνα.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση επέκτασης του συμβολαίου του Ντάνι Άλβες στη Μπαρτσελόνα. Τον τελευταίο μήνα οι δύο πλευρές έχουν εντείνει τις μεταξύ τους συζητήσεις και η υπόθεση τείνει να κλείσει θετικά, με την οριστικοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας. “Δεν μπορώ να φανταστώ τον Άλβες χωρίς την Μπαρτσελόνα», είπε για τον εαυτό του ο 27χρονος δεξιός μπακ χαφ, ο οποίος συνέχισε τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ισπανίας: «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα γινόταν 100% αλλά όλα εξαρτώνται και από τις δύο πλευρές. Νιώθω μεγάλη εκτίμηση για την ομάδα και το σύλλογο. Από την πλευρά μου, προσπαθώ να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Το όνειρό μου και η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω στη Μπαρτσελόνα».

Τέλος, μιλώντας στον Τύπο ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη βαθμολογική διαφορά μεταξύ της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από την ισοπαλία στον αγώνα με τη Λα Κορούνια διευρύνθηκε στους 7 βαθμούς, υπογραμμίζοντας: “Η Ρεάλ έχασε μερικούς πόντους αλλά είναι λογικό γιατί είναι άνθρωποι και μερικές φορές κάνουν λάθη. Η διαφορά των επτά βαθμών δεν είναι σημαντική καθώς υπάρχουν ακόμη πολλοί πόντοι να κατακτηθούν» και συνέχισε: «Συλλογικά είμαστε καλύτεροι από αυτούς και αν συνεχίσουμε έτσι τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας”. 

Το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες λήγει το 2012, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και μάλιστα πριν λίγους μήνες είχαν φτάσει κοντά στη διάλυση της μεταξύ τους συνεργασίας, ωστόσο φαίνεται πως το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών έχει αλλάξει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.