Στην Μπεσικτάς ο Σαμπάδε

Συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την τούρκικη Μπεσικτάς υπέγραψε ο πρώην, πλέον, προπονητής τερματοφυλάκων της Λα Κορούνια Χοσέ Σαμπάδε.

Συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την τούρκικη Μπεσικτάς υπέγραψε ο πρώην, πλέον, προπονητής τερματοφυλάκων της Λα Κορούνια Χοσέ Σαμπάδε.

Η Ντεπορτίβο δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και από τη νέα σεζόν θ΄ αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η εξέλιξη αυτή της δημιουργεί πρόβλημα να κρατήσει παίκτες της, αλλά και όπως όλα δείχνουν και σημαντικά στελέχη του τεχνικού της επιτελείου.

Κλασικό παράδειγμα ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων των Γαλικιάνων, Χοσέ Σαμπάδε, ο οποίος υπέγραψε στην Μπεσικτάς για τα επόμενα τρία χρόνια αποδεχόμενος την πρόταση του τούρκικου συλλόγου.

Παρά το γεγονός πώς η Λα Κορούνια είχε τους πιο ντεφορμέ γκολκίπερ τη σεζόν που τελείωσε στην Ισπανία, ο Σαμπάδε βρήκε εύκολα τη νέα του «στέγη» στη γειτονική χώρα και μάλιστα σε ομάδα που βρίσκεται σε στάδιο αναδιοργάνωσης με σκοπό να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.