Ικανοποιημένοι με τη νίκη

Παρά τη δυσκολία που αντιμετώπισαν στο ματς με την Μπιλμπάο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δήλωσαν ικανοποιημένοι για τη νίκη επί της βασκικής ομάδας.

Παρά τη δυσκολία που αντιμετώπισαν στο ματς με την Μπιλμπάο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δήλωσαν ικανοποιημένοι για τη νίκη επί της βασκικής ομάδας, έστω και με το «φτωχό» για τους πρωταθλητές Ισπανίας 2-1.

«Για μας ήταν πολύ σημαντικό το ότι νικήσαμε για ακόμα μία φορά. Εχουμε συνηθίσει να κερδίζουμε και δεν μπορούμε να πούμε ότι χρειάστηκε να παλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στη νίκη. Οι αντίπαλοί μας δεν είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν», δήλωσε ο Τζέραρντ Πικέ στην ιστοσελίδα Sport.es.

Από την πλευρά του ο Αντρές Ινιέστα δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του κατάφερε να πάρει μερικούς επιπλέον ζωτικής σημασίας βαθμούς, στο κυνήγι του τίτλου της Πριμέρα Ντιβισιόν. «Είναι μία από εκείνες τις νίκες για τις οποίες χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε μέχρι το τέλος. Μερικές φορές μπορεί να νικήσαμε 3-0, αλλά η αξία αυτής της νίκης είναι μεγαλύτερη. Είμαστε ικανοποιημένοι», ανέφερε ο Ινιέστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.