Τέλος στο σερί

"Σκόνταψε" η Μπαρτσελόνα, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χιχόν εκτός έδρας.

“Σκόνταψε” η Μπαρτσελόνα, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χιχόν εκτός έδρας. Οι “μπλαουγκράνα” δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το “Μολινόν” και έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεάλ, αν νικήσει την Εσπανιόλ, να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 5 βαθμούς.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα… δεν κέρδισε μετά από 16 ολόκληρες αγωνιστικές, με το σχετικό της σερί να τελειώνει από τη Χιχόν. Οι γηπεδούχοι που παλεύουν για την παραμονή τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πήραν το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με γκολ του Νταβίντ Μπαράλ και άντεξαν μέχρι το τελευταίο 10λεπτο.

Στο 80′, όμως, ο Βίγια με ένα υπέροχο γκολ έφερε το ματς στα ίσια για την Μπαρτσελόνα, που γλίτωσε τουλάχιστον τα… χειρότερα. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών εκτός έδρας για τους πρωταθλητές, που μετρούσαν ως τώρα 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από το “Καμπ Νου”.

Η Χιχόν από την άλλη… πήρε τον πρώτο της βαθμό κόντρα στην ομάδα της Βαρκελώνης μετά από 15 χρόνια και το 0-0 του 1996 στο ίδιο γήπεδο.

ΧΙΧΟΝ (Πρεθιάδο): Κουέγιαρ, Σάστρε, Μποτία, Χοσέ Άνχελ, Κάστρο, Ντε Λασ Κουέβας (60′ Κανέγια), Ιβάν Ερνάντεθ, Ντιέγο Κάστρο (88′ Μπίλιτς), Κάθες, Νόβο (66′ Καρμέλο), Μπαράλ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γκουαρδιόλα): Βαλδές, Μιλίτο (66′ Κεϊτά), Άλβες, Μάξουελ, Πικέ, Μασεεράνο, Ινιέστα (80′ Μπόγιαν), Τσάβι, Αφελάι (46′ Πέδρο), Μέσι, Βίγια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.