Βατερλό για Μπαρτσελόνα!

Τέτοια ήττα είχε καιρό να γνωρίσει! Η Μπαρτσελόνα δέχθηκε τέσσερα γκολ (!) από τη Θέλτα στο Βίγο (4-1), χάνοντας μάλιστα από την αντίπαλό της την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τέτοια ήττα είχε καιρό να γνωρίσει! Η Μπαρτσελόνα δέχθηκε τέσσερα γκολ (!) από τη Θέλτα στο Βίγο (4-1), χάνοντας μάλιστα από την αντίπαλό της την πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σε θέση οδηγού για τα καλά μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Νολίτο άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Άσπας να γράφει το 2-0 μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα. 

Και πάλι ο Άσπας, ήταν αυτός που έκανε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο να το πιστεύουν πια πολύ, αφού στο 56’ έκανε το 3-0 για τη Θέλτα. 

Η αντίδραση της Μπάρτσα ήρθε πολύ αργά (80’) με τον Νεϊμάρ που μείωσε σε 3-1 ωστόσο ήταν η σειρά του Γκουιντέτι στο 83ο λεπτό να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του Μπερίτσο, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. 

Η Θέλτα πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας πλέον με 13 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες, αφήνοντας του Καταλανούς στους 12. 

Τη δεύτερη συνεχόμενη (και συνολικά) νίκη της πήρε η Ράγιο Βαγεκάνο, που με γκολ των Τρασόρας (40’ πεν), Γκέρα (48’) επικράτησε 2-1 της Χιχόν (Ζόναθαν 49’) που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 39’ λόγω αποβολής του Εσπινόσα. Η ομάδα της Μαδρίτης ανέβηκε στους 7 βαθμούς και την 8η θέση, αφήνοντας τη Χιχόν στους 5. 

Τέλος, Λεβάντε (3β) και Εϊμπάρ (8β) μοιράστηκαν τους βαθμούς με το τελικό 2-2, με τους Μοράλες (52’), Ντέιβερσον (90’+3’) να σκοράρουν για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μπαστόν πέτυχε δύο τέρματα (10’, 48’) για τους φιλοξενούμενους.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.