Αντεμπαγιόρ: Τιμή μου να αγωνίζομαι στη Ρεάλ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα για τους επόμενους έξι μήνες, ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα για τους επόμενους έξι μήνες, ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
Ο επιθετικός από το Τόγκο παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στους εκπροσώπους Τύπου από τον τεχνικό Χόρχε Βαλντάνο.

Ο Αντεμπαγιόρ στις πρώτες του δηλώσεις είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μετά από όσα πέρασα τους τελευταίους έξι μήνες. Ο Μαντσίνι δεν με εμπιστευόταν και έτσι αποφάσισα να έρθω. Είναι τιμή για έμενα να αγωνίζομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αρχικά είμαι εδώ για έξι μήνες και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικό τεχνικό τιμ, νομίζω ότι θα μάθω πολλά εδώ και θα βελτιώσω το παιχνίδι μου”.
Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε και για τον Καρίμ Μπενζεμά λέγοντας: “Δεν είμαι εδώ για να ανταγωνιστώ με τον Μπενζεμά. Ο Καρίμ είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, τον γνωρίζω προσωπικά και τον σέβομαι. Δεν ήρθα εδώ για να του πάρω την θέση, αλλά για να κατακτήσουμε τίτλους”.
Ο Αντεμπαγιόρ αναφέρθηκε και στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας: “Όλοι ξέρουν ότι με ήθελε η Μπαρτσελόνα όταν αγωνιζόμουν στην Αρσεναλ, αλλά εγώ πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το να φορέσω την λευκή φανέλα ήταν όνειρο ζωής”.

Σεμίνα Χριστοδούλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.