” Θα επιστρέψω πριν το τέλος της σεζόν”

Αισιόδοξος πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της σεζόν εμφανίστηκε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

Αισιόδοξος πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της σεζόν εμφανίστηκε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

Ο Αργεντίνος επιθετικός της “βασίλισσας” έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης από τις Ηνωμένες Πολιτείες που είχε μεταβεί για να υποβληθεί σε εγχείρηση στη μέση και μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το συντομότερο.

“Είμαι πολύ καλά και ο πόνος στο πόδι που με εμπόδιζε από το να παίξω έχει εξαφανιστεί εντελώς. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω στα γήπεδα πριν το τέλος της σεζόν” ήταν τα πρώτα λόγια του Ιγκουαϊν.

Σχετικά με τους συμπαίκτες του για τη συμπαράσταση στο πρόσωπό του τόνισε: “Τους ευχαριστώ όλους, η βοήθειά τους είναι πολύ σημαντική. Η αποκατάσταση είναι μια περίοδος μεγάλη και δύσκολη και η αλήθεια είναι ότι υποφέρω γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και θέλω να παίζω. Το σημαντικότερο είναι να γίνω 100% καλά, γιατί η υγεία είναι το σημαντικότερο”.

Σεμίνα Χριστοδούλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.