“Βλέπει” Φαν Νίστελροϊ η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» του Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος αγωνίζεται στο Αμβούργο.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» του Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος αγωνίζεται στο Αμβούργο, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Η «βασίλισσα» βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Γκονζάλο Ιγκουαϊν στην επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς ο Αργεντινός θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, μετά την εγχείρηση, στην οποία υποβλήθηκε στη μέση.

Ο Ολλανδός στράικερ έφυγε πριν από ένα χρόνο από τη Ρεάλ με προορισμό τη γερμανική ομάδα, ύστερα από 3,5 επιτυχημένα χρόνια στη Μαδρίτη, στη διάρκεια των οποίων σημείωσε 61 τέρματα σε 93 αγώνες και βοήθησε τους «μερένχες» να κατακτήσουν δύο πρωταθλήματα Ισπανίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «AS», και ο 34χρονος επιθετικός είναι θετικός στην επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι προετοιμασμένος να διαθέσει κάποιο ποσό για την απόκτηση του άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Αμβούργο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.