Ιγκουαΐν: «Θα επιστρέψω δυνατός»

Αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση εμφανίστηκε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση εμφανίστηκε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου θα υποβληθεί σε ειδική επέμβαση στον μεσοσπονδύλιο δίσκο. Όπως υπογράμμισε κατά τις δηλώσεις του, λίγο πριν την αναχώρησή του από τη Μαδρίτη, θα προσπαθήσει να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δυο μήνες και αμέσως μετά την επέμβαση θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε τη λύση του χειρουργείου, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά, ο επιθετικός των «μερένχες» δήλωσε: «Έχει μείνει μόνο ένας επιθετικός στην ομάδα και θα προσπαθήσω να επιστρέψω στη δράση το ταχύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα. Όμως θα πρέπει να προσέξω και το σώμα μου, γιατί πάνω από ποδοσφαιριστής είμαι και άνθρωπος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσω δυνατός γρήγορα. Θα πρέπει να δουλέψω σκληρά, όπως έκανα όταν πρωτοήρθα στη Ρεάλ. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την επιστροφή μου στη δράση, αλλά είμαι ήρεμος. Πρέπει να κάνω υπομονή. Είμαι θετικός άνθρωπος, ό,τι έγινε. έγινε και κοιτάζω μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.