Μουρίνιο: “Δεν κοροϊδεύω συναδέλφους μου”

Πανικό προκάλεσε στο γήπεδο για ακόμη μια φορά ο Ζοζε Μουρίνιο, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser".

Πανικό προκάλεσε στο γήπεδο για ακόμη μια φορά ο Ζοζε Μουρίνιο, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό “Cadena Ser” . Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μέσα στη φυσούνα, ήρθε σε φραστική διαμάχη με τον κεντρικό αμυντικό της Λεβάντε, Σέρχιο Μπαλεστέρος και λίγο έλειψε να… πιαστούν στα χέρια αν δεν παρέβαινε ο γυμναστής τερματοφυλάκων της Ρεάλ, Σιλβίνιο Λούρο.

Όταν πάντως ρωτήθηκε ο Μουρίνιο για το συγκεκριμένο περιστατικό, θέλησε να δώσει τη δική του ξεχωριστή εκδοχή: “Όταν ετοιμαζόμουν να ρίξω στο ματς τον Πέπε, ένα άτομο από τον αντίπαλο πάγκο άρχισε να ουρλιάζει. Έλεγε ότι με εκείνη την αλλαγή ήθελα να τους κοροϊδέψω. Εγώ του απάντησα ότι η αλλαγή αυτή είχε αποφασιστεί τρεις ημέρες πριν και ότι δεν κοροϊδεύω κανέναν.
 
Εάν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα τοποθετούσα τον Ίκερ στην επίθεση και θα έβαζα τον Πέπε τερματοφύλακα. Εκείνο το άτομο που φώναζε δεν γνωρίζει ούτε εμένα ούτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ δεν κοροϊδεύω συναδέλφους μου και απαιτώ τον μέγιστο σεβασμό”.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι “μερένγκες”  προκρίθηκαν στα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006 με αντίπαλο τους, στους “8”, να είναι και η Ατλέτικο, με το πρώτο ντέρμπι να είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στο “Μπερναμπέου”.

…Σεμίνα Χριστοδούλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.