Κακά: «Φοβήθηκα ότι δεν θα γυρίσω»

Λίγες ώρες μετά την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κακά παραδέχτηκε ότι είχε φοβηθεί πως δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Λίγες ώρες μετά την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κακά παραδέχτηκε ότι είχε φοβηθεί πως δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Βραζιλιάνος διεθνής, που είχε τραυματιστεί στις 10 Μαΐου, έπαιξε στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα των Μαδριλένων κόντρα στη Χετάφε τη Δευτέρα. Λίγο αργότερα δήλωσε ανακουφισμένος για την επιστροφή του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που κατάφερα να βρεθώ και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και αν έπαιξα μόνο για ένα εικοσάλεπτο. Το ότι η επιστροφή μου συνδυάστηκε και με νίκη είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να μου συμβεί.

Μου είχε λείψει η χαρά που μπορεί να νιώσει μόνο ένας ποδοσφαιριστής και τώρα που είμαι και πάλι σε φόρμα, θα κάνω τα πάντα για να νιώθω έτσι όσο πιο συχνά γίνεται. Για να είμαι ειλικρινής, υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα ότι δεν θα επιστρέψω καθόλου και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είδαν πόσο δύσκολα πέρασα», σχολίασε ο Κακά.
 
…Κώστας Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.