Εκπληκτική Θέλτα, φοβερός Νολίτο

Να δούμε που θα σταματήσει το... τρένο του Βίγκο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή. Η Θέλτα δεν σταματάει να ρίχνει σφαλιάρες σε όλα τα μεγάλα... μαγαζιά της Πριμέρα. Μετά την Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Βιγιαρεάλ την οποία νίκησε εκτός έδρας με 2-1 χάρις σε γκολ του Νολίτο στο 90'!

Να δούμε που θα σταματήσει το… τρένο του Βίγκο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή. Η Θέλτα δεν σταματάει να ρίχνει σφαλιάρες σε όλα τα μεγάλα… μαγαζιά της Πριμέρα. Μετά την Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Βιγιαρεάλ την οποία νίκησε εκτός έδρας με 2-1 χάρις σε γκολ του Νολίτο στο 90′!

Οι δυο ομάδες ήταν πολύ νευρικές, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση του πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41′ με τον Ορεγιάνα. Στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Ερικ Μπέιλι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τη Βιγιαρεάλ με δέκα παίκτες. Το “κίτρινο υποβρύχιο”, όμως, δεν πτοήθηκε και στο 67′ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 90′ με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος των “γαλάζιων” να σουτάρει, τον Νολίτο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. 

Το αποτέλεσμα
Βιγιαρεάλ – Θέλτα 1-2
0-1 Ορεγιάνα (41)
1-1 (67) Σουάρες
1-2 Νολίτο (90)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.