Έτοιμος ο Φάμπρεγκας ενόψει Εσπανιόλ

Έτοιμος, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας εδώ και τρεις μέρες και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για τον αγώνα της Κυριακής (06/01) με την Εσπανιόλ.

Έτοιμος, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας εδώ και τρεις μέρες και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για τον αγώνα της Κυριακής (06/01) με την Εσπανιόλ.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα προβληματίζεται για το ποιον θα αφήσει τελικά έξω με έναν από τους Σάντσεζ, Βίγιακαι Πέδρο να είναι υποψήφιοι αφού ο Μέσι είναι αναντικατάστατος.

Ο Φάμπρεγκας είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα του Βιλανόβα μέχρι που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις. Μέχρι τότε είχε ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» βασικός με εξαίρεση εκείνο τον αγώνα με τη Σαραγόσα. Έπαιξε συνολικά 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν και στα 14 ξεκίνησε βασικός.

Εάν λοιπόν ξεκινήσει ο Σεσκ, ο Ινιέστα θα παίξει σε μία πιο προωθημένη θέση. Εξάλλου, σε αυτή τη θέση έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος. Με τον Σεσκ να παίζει ελεύθερα, τους Μπουσκέτς και Τσάβι στο κέντρο και τους Μέσι και Ινιέστα πιο μπροστά υπάρχει μόνο ένα κομμάτι του πάζλ που λείπει. Ποιος θα είναι ο τρίτος επιθετικός.  Οι Σάντσεζ. Βίγια και Πέδρο διεκδικούν επί ίσοις όροις μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Πέδρο έχει ξεκινήσει φέτος σε 16 παιχνίδια από τα 17 που έχει αγωνιστεί συνολικά. Το μόνο παιχνίδι που έχει μείνει στον πάγκο ήταν αυτό με τη Μαγιόρκα. Ωστόσο, ο Ισπανός φορ έχει σκοράρει μόνο μία φορά και αυτό ήταν στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.