Μέσι:”Το 2013 να κερδίσω τα πάντα με τη Μπάρτσα”

ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη λίγο πριν την επιστροφή του στη Βαρκελώνη. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μίλησε για τους στόχους του το 2013 και για την ανάρρωση του προπονητή του, Τίτο Βιλανόβα.

ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη λίγο πριν την επιστροφή του στη Βαρκελώνη. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μίλησε για τους στόχους του το 2013 και για την ανάρρωση του προπονητή του, Τίτο Βιλανόβα.

Τρείς ευχές για το 2013: «Ανάμεσα σε άλλους στόχους που έχω ένας είναι να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ με την Μπαρτσελόνα και να προκριθούμε στο παγκόσμιο κύπελλο. Εκτός όμως από τη δουλειά εύχομαι να είμαι υγιής κάτι που είναι το πιο σημαντικό».

Για την Αργεντινή: «Ελπίζω να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και ότι η ομάδα θα έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να προκριθούμε από έναν δύσκολο όμιλο. Πάντως είμαι αισιόδοξοι».

Η καλύτερη χρονιά του; : «πάντα ελπίζω να βελτιώνομαι σε κάθε τομέα. Αυτό εμπεριέχει και την καριέρα μου φυσικά. Προσπαθώ να μην σκάφτομαι την εξέλιξή μου στο άθλημα σε προσωπικό επίπεδο. Προφανώς, ο τρόπος σκέψης μου αλλάζει όσο μεγαλώνω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξιολογώ ό,τι αλλάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου. Τουλάχιστον όχι για την ώρα».

Θα συνεχίσει η Μπαρτσελόνα γράφει ιστορία; : «Θα πρέπει να θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για τον προπονητή του: «Ο Τίτο Βιλανόβα είναι μέρος της ζωής μας και εύχομαι τα καλύτερα, που σημαίνει να ανακάμψει 100% στην υγεία του».

Η ζωή με το νεογέννητο παιδί του: «ο Τιάγκο ήρθε με πολύ προσμονή και ευτυχία για όλους μας. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Φυσικά και έχω προσωπικά πράγματα με το γιο μου αλλά αυτά είναι πληροφορίες που δεν λέγονται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.