Νέα αστέρια γεννιούνται στη Μασία

Με μοναδικό στόχο να ακολουθήσουν τα βήματα των Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Βαλντέζ και Πουγιόλ ένα νέο σύνολο αναπτύσσεται στις περιβόητες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τη Μασία, όπου αναμένεται να έχουν περισσότερες ευκαιρίες το 2013.

Με μοναδικό στόχο να ακολουθήσουν τα βήματα των Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Βαλντέζ και Πουγιόλ ένα νέο σύνολο αναπτύσσεται στις περιβόητες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τη Μασία, όπου αναμένεται να έχουν περισσότερες ευκαιρίες το 2013. Σχεδόν άγνωστοι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στο εγγύς μέλλον αυτοί οι πολλά υποσχόμενοι παίκτες που εξελίσσονται διαρκώς μπορεί να μοιράζονται τα αποδυτήρια με τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που όχι πολύ καιρό πριν επεδίωξαν ένα τόσο μεγάλο επαγγελματικό βήμα.
Ωστόσο, σχεδόν ενήλικες, θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε πολλές ομάδες που αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα Β’ αυτή τη στιγμή είναι στην όγδοη θέση στο πρωτάθλημα της Σεγούντα Ντιβισιόν έχοντας σκοράρει περισσότερα γκολ από κάθε της αντίπαλο, φτάνοντας συνολικά τα 40 τέρματα.

Η «χρυσή εποχή» των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην έχει ημερομηνία λήξης. Το επόμενο αστέρι των ακαδημιών που είναι πολύ κοντά στο να κάνει το μεγάλο βήμα και να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα είναι ο κεντρικός Σέρτζι Ρομπέρτο ο τρόπος παιχνιδιού του οποίου παρομοιάζεται με του Φρανκ Λάμπαρντ.

Παρ’ όλα αυτά, το πολυτιμότερο απ’ όλα τα διαμάντια που εντάσσονται στο έμψυχο δυναμικό της Μασία ακούει στο όνομα Ζεράρ Ντεολοφέου (γεννηθής το 1994). Είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η Μασία για την γραμμή κρούσης καθώς είναι πρώτος σκόρερ στην δεύτερη κατηγορία έχοντας σημειώσει 11 γκολ. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για τον μικρό καθώς είναι ταχύτατος, δυνατός και εξαιρετικός ντριπλαδόρος.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή ένα άλλο αστέρι μεγαλώνει στις ακαδημίες της Μπάρτσα και δεν είναι άλλος από τον Ραφίνια Αλκάνταρα, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μαζίνιο και αδερφός του Τιάγκο που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Γεννημένος το 1993 μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις θέσεις του κέντρου.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, ανάμεσα σε άλλους παίκτες, στο εξτρέμ Κρίστιαν Λομπάτο που είχε κερδίσει την προσοχή του Γκουαρδιόλα, τον μεσοεπιθετικό Λουίς Αλμπέρτο που είναι προσωρινά δανεικός στη Σεβίλλη και τον πολύ πειθαρχημένο αμυντικό Κάρλες Πλάνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.