Μπέτις για Ευρώπη

Η Μπέτις εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Βαλένθια μακριά από το "Μεστάγια", την κέρδισε με 1-0 και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Μπέτις εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Βαλένθια μακριά από το “Μεστάγια”, την κέρδισε με 1-0 και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Σάλβα Σεβίγια στο 9′ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να φτάνει τους 16 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Για τη Βαλένθια από την άλλη ήταν η 4η ήττα σε 5 εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Οι “νυχτερίδες” που προέρχονταν από το εντυπωσιακό 3-0 επί της ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία για το Τσάμπιονς Λιγκ, έμειναν στους 11 βαθμούς και απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τις πρώτες θέσεις.

ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Μάριο, Νέλσον, Παουλάο, Μαρτίνεθ, Σεβίγια (76′ Νόνο), Ιγκιέμπορ, Κάνιας, Χουάν Κάρλος (86′ Νάτσο), Ρουμπέν Κάστρο, Κάμπελ (68′ Χόρχε Μολίνα)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ρικάρντο Κόστα, Ραμί, Ζοάο Περέιρα, Σισοκό, Αλμπέλδα (46′ Μπανέγα), Γκάγο, Κόστα (84′ Γκουαρδάδο), Βιέρα, Μπερνάτ (63′ Βαλντές), Σολδάδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.