Επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα απέδειξε δυο πράγματα στην επική ανατροπή της με 3-2 (έχανε 2-0 και 2-1 στο 89') στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στη Σεβίλλη. Αφενός ότι εξακολουθεί να διαθέτει διαστημική ομάδα όσα εμπόδια ή απουσίες και αν της εμφανίζονται και αφετέρου ότι όταν χρειαστεί σφυρίγματα, θα τα πάρει!

Η Μπαρτσελόνα απέδειξε δυο πράγματα στην επική ανατροπή της με 3-2 (έχανε 2-0 και 2-1 στο 89′) στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στη Σεβίλλη. Αφενός ότι εξακολουθεί να διαθέτει διαστημική ομάδα όσα εμπόδια ή απουσίες και αν της εμφανίζονται και αφετέρου ότι όταν χρειαστεί σφυρίγματα, θα τα πάρει!
 
Το τελευταίο σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει το πρώτο, αλλά αποτελεί γεγονός. Οι παίκτες του Βιλανόβα ήταν νωχελικοί με κακή αμυντική τακτική και κακό στήσιμο στα μετόπισθεν και το πλήρωσαν δυο φορές. Την πρώτη με δυνατό σουτ του Τροχόφσκι και τη δεύτερη με το Νεγρέδο στια αρχές της επανάληψης.
 
Ο Σεσκ Φάμπρεγας που θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, με μια βολίδα μείωσε άμεσα το σκορ και στη συνέχεια το ματς έγινε ροντέο. Η φετινή Σεβίλλη δεν έχει στο DNA της να κλείνει διαδρόμους και να κρατάει όλους τους παίκτες πίσω από την μπάλα.
 
Κι όμως αυτό έκανε. Η Μπαρτσελόνα συνηθισμένη σε τέτοιου είδους διαδικασίες άρχισε να γίνεται πιο απειλητικοί και τα πάντα έγιναν πιο εύκολα γι αυτή όταν στο 72′ ο Μέντελ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε μια διαμάχη με το… κεφάλι που είχε με τον Φάμπρεγας. Ο άσος της Μπαρτσελόνα έπεσε στο χορτάρι λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και τελικά ο διαιτητής δικαίωσε την θεατρινίστικη επιλογή του Καταλανού.
 
Η Σεβίλλη είχε αρχίσει να αγχώνεται και στο 89′ ο Φάμπρεγας που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ισοφάρισε σε 2-2. Το μενού, όμως, είχε και λίγο από Βίγια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να ολοκληρωθεί η μεγαλοπρεπέστατη ανατροπή της καλύτερης ομάδας του κόσμου. Δεν είδατε πουθενά να αναφέρεται ο Μέσι; Οχι, δεν είναι λάθος. Αυτό το ματς ήταν ένα από τα λίγα της σεζόν που ο Αργεντίνος δεν είχε κέφια…

Αξιοσημείωτο και ίσως μοναδικό γεγονός, ότι η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε ούτε ένα φάουλ…
 
Το αποτέλεσμα
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-3
1-0            (26) Τροχόφσκι
2-0            (48) Νεγρέδο
2-1            Φάμπρεγας (53)
2-2            Φάμπρεγας (89)
2-3            Βίγια (90+3)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.