Δεν γυρίζει λόγω Μουρίνιο ο Πέδρο Λεόν

Δε θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Πέδρο Λεόν, καθώς δε θέλει να συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Δε θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Πέδρο Λεόν, καθώς δε θέλει να συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο 25χρονος παίκτης τόνισε πως θα επιστρέψει στη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Πέδρο Λεόν αγωνίζεται ως δανεικός στη Χετάφε και όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, θεωρείται δύσκολο να επιστρέψει άμεσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αρχικά, ο Πέδρο Λεόν τόνισε: «Στο συμβόλαιό μου με τη Χετάφε υπάρχει ένας όρος που λέει ότι η συμφωνία θα μπορούσε να επεκταθεί, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν έχω μιλήσει με κανέναν για αυτό. Από όσα διαβάζω στις εφημερίδες, φαίνεται ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η κατάσταση δεν αλλάζει και έτσι θα μείνω εδώ».

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα, αυτή ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ άσχημη τύχη. Μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε για να μπορέσω να είμαι σε κάποιον αγώνα της ομάδας. Ωστόσο, είμαι εδώ για να προσπαθήσω να βοηθήσω τη Χετάφε στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Πρέπει να έχουμε σκεφτόμαστε ότι αν κερδίσουμε τρία από αυτά, τότε θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.