Γκουαρντιόλα: “Κάτι μας έλειπε”

Μπορεί να ήταν απογοητευμένος από την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στη μεγάλη αντίπαλο του, τονίζοντας πως κάτι έλειπε από την ομάδα του...

Μπορεί να ήταν απογοητευμένος από την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στη μεγάλη αντίπαλο του για την εμφάνισή της. 

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να συγχαρώ τη Ρεάλ για τη νίκη της και την κατάκτηση του τίτλου. Ελέγξαμε τις αντεπιθέσεις της Ρεάλ αρκετά καλά, δεν σημείωσαν πολλές ευκαιρίες, παρά μόνο στο τέλος. Χάσαμε κάποιες μπαλιές, αλλά ας μην ξεχνάμε τη σημασία του αγώνα. Βρεθήκαμε πίσω ένα γκολ και αλλάξαμε προσέγγιση. Νομίζω παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε αρκετό κίνδυνο. Ανοίξαμε το γήπεδο με τους Τέγιο κι Άλβες, αν και κάτι μας έλειπε. Ο Τέγιο έπαιξε πολύ καλά, τόσο επιθετικά, όσο κι αμυντικά. Δεν είναι εύκολο να παίξεις ως εξτρέμ σε αυτήν την ομάδα. Για τον Πικέ, μόνο 11 μπορούν να παίξουν και επέλεξα παίκτες βάσει του συστήματος που θέλαμε να παίξουμε.

Νομίζω ότι δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από άλλες φορές, αλλά πλέον έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια από τον Αύγουστο. Αυτά μπορούν να συμβούν, δεδομένου και του αντιπάλου. Αισθάνομαι άσχημα για τον κόσμο. Αλλά οι παίκτες δίνουν τα πάντα εδώ και 4 χρόνια, όπως ήδη γνωρίζουν, οπότε ελπίζω να καταλαβαίνουν», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού των «μπλαουγκράνα», ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.