Ο Κριστιάνο… έλυσε τα μάγια

Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, η Ρεάλ επικράτησε με 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», έσπασε την κάκιστη παράδοση και «αγκάλιασε» τον τίτλο.

Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, η Ρεάλ επικράτησε με 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», έσπασε την κάκιστη παράδοση και «αγκάλιασε» τον τίτλο.


Οι Μαδριλένοι κέρδισαν τη μεγάλη αντίπαλό τους για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια και ουσιαστικά «αγκάλιασαν» τον τίτλο. Με 4 αγωνιστικές να απομένουν, η ομάδα του Μουρίνιο απέκτησε προβάδισμα 7 βαθμών έναντι των «μπλαουγκράνα» και μόνο με… αυτοκτονία θα χάσει το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.


Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 17′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Σάμι Κεντίρα με κοντινή προβολή. Οι γηπεδούχοι πήραν στη συνέχεια τα ηνία της αναμέτρησης, δεν έβρισκαν, όμως, ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Κασίγιας. Ο Τέγιο σάστισε σε δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και οι «μερένχες», παίζοντας για να κρατήσουν το αποτέλεσμα… τα πήγαιναν καλά.


Το clasico συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή της μπάλας, η Ρεάλ πρόσεχε στα μετόπισθεν και έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Η πολιορκία των «μπλαουγκράνα» έφερε αποτελέσματα στο 70′. Ο Σάντσες που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό νωρίτερα, με κοντινή διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κασίγιας και έφερε το ματς στα ίσα.


Όλα έδειχναν ότι το ντέρμπι άρχισε να γέρνει προς την πλευρά των Καταλανών, αλλά αυτή τη φορά η «βασίλισσα» στάθηκε στο ύψος της. Σε μια αντεπίθεση για Όσκαρ, ο Οζίλ με διαγώνια μπαλιά-διαβήτη έβγαλε τον Ρονάλντο σε θέση βολής και ο Πορτογάλος αν και ανοίχθηκε δεν αστόχησε.


Ο Κριστιάνο πέρασε τον Μέσι για ένα γκολ στον πίνακα των σκόρερ (42 έναντι 41), ενώ η Ρεάλ έφτασε τα 109 γκολ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ κι ενώ απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του ισπανικού «μαραθωνίου».


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ, Ντάνι Άλβες, Αντριάνο (74′ Πέδρο), Μασεράνο, Ινιέστα, Τσάβι (69′ Σάντσες), Μπούσκετς, Τιάγκο, Μέσι, Τέγιο (81′ Φάμπρεγας)


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Φάμπιο Κοεντράο, Αλόνσο, Οζίλ, Κεντίρα, Ντι Μαρία (74′ Γκρανέρο), Ρονάλντο, Μπενζεμά



Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την εξέλιξη του αγώνα από το match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.