Ο Ροντρίγκες θέλει να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να έχει επιλέξει την Ατλέτικο Μαδρίτης, ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πλέον περιμένει από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, να επιτρέψει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να έχει επιλέξει την Ατλέτικο Μαδρίτης, ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πλέον περιμένει από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, να επιτρέψει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των “ροχιμπλάκος”, καθώς θέλει να παραμείνει στην Ισπανία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ροντρίγκες επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου και ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκδηλώσει και η Νάπολι. Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προτιμάει μια ενδεχόμενη πώληση του παίκτη στους “παρτενοπέι” και είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει στη συμπολίτισσα. 

Ο Ζιλ Μαρίν τόνισε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κάνει ότι μπορεί για να αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Μιλάμε για έναν παίκτη που θα μπορούσε να φέρει ποιότητα κι αυτό είναι καλό για εμάς. Ξέρω ότι αρέσει στον Σιμεόνε, γνωρίζω πως ο Χάμες δεν θέλει αν συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρω πως η Ρεάλ δεν τον θέλει. Θα ήταν πολύ όμορφο να έρθει στην Ατλέτικο αλλά εξαρτάται αρκετά από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.