Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται

Η Ρεάλ συνέτριψε με 5-0 την Εσπανιόλ και έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όσοι και οι βαθμοί της διαφοράς της από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ συνέτριψε με 5-0 την Εσπανιόλ και έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όσοι και οι βαθμοί της διαφοράς της από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η… παρέα του έκαναν ακόμη ένα πάρτι στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Πορτογάλος άσος έκανε την αρχή στο 23′, με το 30ό του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με το ημίχρονο να λήγει 2-0 χάρη στο τέρμα του Κεντίρα στο 38′. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ στο 47′, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα στο 78′.

Ενδιάμεσα στα δύο γκολ του Αργεντίνου, ο Κακά με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ στο 66′ είχε πετύχει προσωρινά το 4-0, ενώ το γκολ “άγγιξε” και ο Άλβαρο Μοράτα στην “παρθενική” του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της “βασίλισσας”. Ο Ρονάλντο στο 90′ έστρωσε την μπάλα στον 19χρονο άσο, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά είδε τον Φρανθίσκο Κασίγια να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή επέμβαση.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο (46′ Βαράν), Αρμπελόα, Μαρσέλο, Κακά, Τσάμπι Αλόνσο, Οζίλ (69′ Χοσέ Καγεχόν), Κεντίρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (81′ Άλβαρο Μοράτα)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Φρανθίσκο Κασίγια, Μορένο, Φορλίν, Ραούλ Ροντρίγκεθ (61′ Αμάτ), Ντίντακ Βιλά, Ρομαρίκ, Βερντού, Βάις, Κουτίνιο (46′ Μπαένα), Λόπεθ, Άλβαρο (46′ Σέρχιο Γκαρθία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.