Κασίγιας: «Δεν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα»

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, δεν πιστεύει πως δημιουργείται κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα όταν αυτός και οι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, δεν πιστεύει πως δημιουργείται κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα όταν αυτός και οι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός γκολκίπερ μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε πως στόχος της «βασίλισσας» είναι να βελτιώνει την αγωνιστική της φόρμα σε κάθε παιχνίδι.

«Στο πρώτο μέρος παρουσιαστήκαμε ακριβώς όπως θέλαμε, πετύχαμε γκολ, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αλλά δεν έγιναν τα ίδια πράγματα και στο δεύτερο μέρος. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Πρέπει να αγωνιζόμαστε και να χρησιμοποιούμε τα όπλα μας. Αυτοί έχουν το δικό του στυλ παιχνιδιού και τώρα χαίρονται για τη νίκη τους. Εμάς δικός μας στόχος είναι να βελτιωνόμαστε αγωνιστικά κάθε μέρα και να αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει κάθε ομάδα, όχι μόνο την Μπαρτσελόνα», σχολίασε ο Κασίγιας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.