Το χαρτάκι του Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου τι έγραφε το χαρτί που έδωσε στον Πέπε μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ τους Ρεάλ στο 2-1 με την Μαγιόρκα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου τι έγραφε το χαρτί που έδωσε στον Πέπε μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ τους Ρεάλ στο 2-1 με την Μαγιόρκα. «Είχαμε ετοιμάσει ένα χαρτί, αν πετυχαίναμε δεύτερο γκολ στον αγώνα. Ρισκάραμε πολύ και αν σκοράραμε, τότε θα αλλάζαμε την τακτική μας. Έχουμε αρκετή εμπειρία από τέτοιες φάσεις και είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις, παίρνοντας το μήνυμα που θέλεις. Έτσι αποφάσισα να δώσω ένα χαρτί» είπε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφερόμενος στην απόδοση της ομάδας του, τόνισε: «Προτιμώ να αντιμετωπίζω μία ομάδα που έχει καλό προπονητή και οργανώνει με τέτοιο τρόπο την άμυνά της. Η Μαγιόρκα αμύνθηκε πολύ καλά, ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, ήξεραν τα δυνατά μας σημεία και έπαιξαν καλά τακτικά.

Αμύνθηκαν με μεγάλη συγκέντρωση, χωρίς να κάνουν λάθη και οι έντεκα παίκτες ήταν όλοι στην άμυνα και περίμεναν να αντεπιτεθούν. Είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και δεν εμείς το αντίθετο. Υπεύθυνη για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν η Μαγιόρκα. Πάντως, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και η Μαγιόρκα δεν μας το επέτρεψε».

Για την αλλαγή του Μαρσέλο, είπε:  «Τον άλλαξα, επειδή ήθελα να παίξω με τρεις παίκτες στην άμυνα. Είχαν δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε χώρο. Για αυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον Κοεντράο, τον Πέπε και τον Σέρχιο Ράμος ως κεντρικούς αμυντικούς. Είχαμε την ποιότητα και την ταχύτητα να παίξουμε τρεις εναντίον τριών. Ήταν μία επιθετική άμυνα. Μερικές φορές αυτές οι αλλαγές γίνονται, ακόμη και αν δεν έχουμε άσχημη απόδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.