Μουρίνιο: «Το μυαλό μας στη Μαγιόρκα»

Στην αναμέτρηση απέναντι στη Μαγιόρκα είναι στραμμένη η προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Στην αναμέτρηση απέναντι στη Μαγιόρκα είναι στραμμένη η προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως ο προημιτελικός του κυπέλλου Ισπανίας μπορεί να περιμένει για την ομάδα του, καθώς πρέπει πρώτα να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί στο ματς με τους νησιώτες.


Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: «Έχουμε τον αγώνα με τη Μαγιόρκα και εσείς μιλάτε για εκδίκηση με την Μπαρτσελόνα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Θα είμαστε με τους ίδιους παίκτες από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της σεζόν. Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε για αγορά, πώληση ή παραχώρηση».


Στην συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στον Άνχελ Ντι Μαρία: «Είναι πιθανό να παίξει στο επόμενο ματς με τη Μαγιόρκα. Αν δεν παίξει, δεν θα είναι επειδή δεν αξίζει, αλλά επειδή δεν μπορεί».


Τέλος, τόνισε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «χετε στατιστικά στοιχεία από ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων; Έχετε στατιστικά στοιχεία άλλων επιθετικών; Θέλετε να συγκρίνουμε τα συνολικά στατιστικά στοιχεία του Κριστιάνο Ρονάλντο με άλλων ποδοσφαιριστών. Θα καταλάβετε ότι θα πάει για τη “Χρυσή Μπάλα”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας