Άντεξε η Χιρόνα

Δύσκολη νίκη για την Χιρόνα με 2-1 απέναντι στην Βαγεκάνο! Οι γηπεδούχοι κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο έχοντας χάσει τρεις παίκτες με τραυματισμούς και έναν με κόκκινη κάρτα! Η Βαγεκάνο παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη!

Δύσκολη νίκη για την Χιρόνα με 2-1 απέναντι στην Βαγεκάνο! Οι γηπεδούχοι κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο έχοντας χάσει τρεις παίκτες με τραυματισμούς και έναν με κόκκινη κάρτα! Η Βαγεκάνο παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη!

Έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμούς ένας από αυτούς ο σκόρερ της στο ματς, έμειν. Παρόλα αυτά κατάφερε να κρατήσει το σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Βαγεκάνο!

Πρώτα αποχώρησε ο Αντάι μόλις στο 8ο λεπτό για τους γηπεδούχους. Βρήκαν όμως την ηρεμία να παραμείνουν επιθετικοί και να φτάσουν σε δύο γκολ με τον Πόρτου που ήταν και τα πρώτα του στη σεζόν! Με πέναλτι στο 34ο λεπτό και το δεύτερο με διαγώνιο σουτ ακριβώς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την αποχώρηση του Χουάνπε λόγω προβλήματος (49ο λεπτό) και ακολούθησε και η αποχώρηση του σκόρερ του αγώνα Πόρτου με μυϊκό πρόβλημα. Η Βαγεκάνο με τον χρόνο πλέον να πιέζει βγήκε στην επίθεση. Μείωσε με στατική φάση και σκόρερ τον Γκάλβεζ στο 61ο λεπτό και στο τελευταία τέταρτο ρίσκαρε ακόμη περισσότερο! 

Το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δύσκολο για τους γηπεδούχους με την σωστή αποβολή του Λοσάνο για σκληρό μαρκάρισμα στο 88ο λεπτό όμως παρά την πίεση άντεξαν και πήραν σημαντικό τρίποντο! Η Χιρόνα έφτασε τους δεκατρείς βαθμούς και πήρε διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βαγεκάνο έμεινε στους έξι βαθμούς και με μια νίκη σε δέκα αγώνες φέτος παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού!

ΧΙΡΟΝΑ (3-4-3) : Μπόνο – Ραμάλιο, Μπερνάρντο, Χουάνπε (49′ Αλκαλά) – Πέδρο Πόρο, Ντάγκλας Λουίζ, Πέρε Πονς, Αντάι (8′ Πλανάς) – Πόρτου (57′ Ρόμπερτς), Μπόρχα, Τσόκο Λοσάνο 

ΒΑΓΕΚΑΝΟ (4-3-3) : Αλμπέρτο – Αντβίνκουλα, Γκάλβες (81′ Αλεγρία), Τζόρδι Άματ, Μορένο – Κομεσάνια, Ιμπουλά, Τρέχο – Εμπαρμπά, Κακουτά (49′ Πόσο), Ντε Τομάς (66′ Άλβαρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.