Ρεάλ Μ.-Εϊμπάρ 2-0: Προελαύνει η “βασίλισσα” (hls)

Αήττητη στους τελευταίους έντεκα αγώνες, από τους οποίους οι επτά στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν συνέχισε νικηφόρα και πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την κορυφή!

Παραμένει αποτελεσματική κι αυτό είναι το πιο σημαντικό! Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης που μαθαίνει να ζει χωρίς τον Σέρχιο Ράμος, όπως συστηματικά πλέον αποδεικνύει, μετά και την επικράτησή της με 2-0 επί της Εϊμπάρ, που την έφερε σε απόσταση … νίκης από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Τί κι αν δεν ενθουσιάζει από άποψη θεάματος; Η ουσία είναι αυτήν που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα κι εν προκειμένω, εν όψει τόσο του Champions League για τον πρώτο της αγώνα με τη Λίβερπουλ όσο και της συνέχειας του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα να την περιμένει στο El Classico, πορεύεται με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς!

Εξ αρχής οι Μαδριλένοι έδειξαν ποιός ήταν το … “αφεντικό” στο ματς αφού λίγο μετά την έναρξη οι ΜπενζεμάΑσένσιο έχασαν την ευκαιρία ν’ ανοίξουν γοργά το σκορ, ειδικά με το φάουλ του δεύτερου και την μπάλα να σταματά στην οριζόντια δοκό. Ακόμη κι όταν ο ίδιος έστειλε – τελικά – την μπάλα στα δίχτυα με περίτεχνο τρόπο (σ.σ. τακουνάκι) το γκολ – σωστά – δε μέτρησε ως οφ σάιντ. 

Η λύτρωση για τον Ασένσιο και τους “μερένχες” ήρθε τέσσερα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όταν με πλασέ έκανε το 1-0. Η εικόνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο μέρος κι από τη στιγμή που η προτελευταία στη βαθμολογία Εϊμπάρ δεν απειλούσε, το έκαναν οι ίδιοι με τον Κουρτουά να προλαβαίνει την μπάλα την ύστατη στιγμή, προτού περάσει τη γραμμή της εστίας του σε λάθος γύρισμα του Λούκας Βάθκεθ στο 62′.

Τους … τίτλους τέλους έβαλε ο Μπενζεμά στο 73′ με κεφαλιά για το τελικό 2-0. 

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Μαρσέλο (69′ Αρίμπας), Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Μόντριτς (60′ Κρόος), Ασένσιο (60′ Ροντρίγκο), Ισκο (69′ Βινίσιους), Μπενζεμά (80′ Μαριάνο)

Εϊμπάρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Ολιβέιρα, Ράφα (81′ Κότε), Πόθο, Αλβαρεθ, Γκαρθία (61′ Ενριτς), Ντιόπ (76′ Ατιένθα), Μπράιαν Χιλ (46′ Ινούι), Πέδρο Λεόν, Κίκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.