Ουέσκα-Θέλτα 2-3: Σκόραρε ο Σιόβας αλλά δεν ήταν αρκετό

Η ουραγός της La Liga, Ουέσκα, ήθελε τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της στη La Liga, αλλά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το «Ελ Αλκοράθ».

Μόλις 9 γκολ είχε πετύχει η Ουέσκα στο γήπεδο της στα προηγούμενα 12 ματς, σκόραρε τρεις φορές απέναντι στη Θέλτα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα σε μία αναμέτρση με έντονες συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων.

Εντυπωσιακό το πρώτο ημίχρονο στο «Ελ Αλκοράθ», με τρία γκολ στα πρώτα 16 λεπτά. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Βίγκο ο Σάντι Μίνα στο 5ο λεπτό (4ο στους τελευταίους 5 αγώνες του 25χρονου) για να ισοφαρίσει στο 14ο λεπτό ο Δημήτρης Σιόβας, με το 2ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στη θητεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ράφα Μιρ με το 7ο τέρμα του στη La Liga, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Αραγονίας στο 16΄, αλλά το πρώτο μέρος τελείωσε με άλλο ένα γκολ, αυτό της ισοφάρισης από τον Νολίτο στο 37΄.
Με γκολ ξεκίνησε και το 2ο ημίχρονο, από τον Ούγκο Μάγιο, στο 52ο λεπτό, ισοφάρισε για 2η φορά η Ουέσκα στο 74ο λεπτό με τον Φερέιρο, αλλά δύο λεπτά αργότερα η Θέλτα προηγήθηκε εκ νέου (για τρίτη φορά) με τον Φραν Μπελτράν.

Αυτή ήταν μόλις η 2η εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Εδουάρδο Κοουδέτ και μόλις η 2η στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος. Η Ουέσκα παραμένει ουραγός του πρωταθλήματος με 4 ήττες στα τελευταία 6 ματς στη La Liga.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.