Εϊμπάρ-Σεβίλλη 0-2: «Διπλό-χρυσάφι» για την τριάδα (HL)

Η Σεβίλλη πέρασε και από την έδρα της Ειμπάρ, πανηγύρισε την 5η σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και ανέβηκε (προσωρινά) στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με 39 βαθμούς πλέον, μετά από 20 ματς, η Σεβίλλη βρίσκεται στο +2 από την Μπαρτσελόνα και στο -1 από την Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες πάντως έχουν ένα ματς λιγότερο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποσπαστεί με 47 βαθμούς σε μόλις 18 ματς.

Η Μπαρτσελόνα που έπεσε στην τέταρτη θέση δοκιμάζεται αύριο (31/01) κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ενώ η Ρεάλ υποδέχεται την Λεβάντε σε λίγη ώρα (30/01, 17:15).

Στα του παιχνιδιού τώρα, η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού ο Μάρκος Ακούνα τραυματίστηκε και αναγκαστικά αποχώρησε στο 7ο λεπτό (την θέση του πήρε ο Καρίμ Ρέκικ). Όμως, η συνέχεια ήταν ιδανική για την ομάδα από την Ανδαλουσία. Άρχισε να απειλεί την εστία του Ντμίτροβιτς και αν το πρώτο πέναλτι που ζήτησε δεν δόθηκε μετά από χρήση VAR (20′), το δεύτερο ήταν και το φαρμακερό (27′). Ο Λούκας Οκάμπος το εκτέλεσε ιδανικά και έδωσε το προβάδισμα στην Σεβίλλη. Ομαλά κύλησε η συνέχεια του ημιχρόνου με τους Σεβιγιάνους να ολοκληρώνουν την… δουλειά στο 55ο λεπτό μετά από έξοχη πάσα του Βιδάλ στον Τζοάν Τζόρνταν (0-2). Το τελευταίο ημίωρο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Σεβίλλη να διαχειρίζεται άψογα το υπέρ της σκορ.

Επόμενο παιχνίδι για τους νικητές, ο προημιτελικός του Κόπα Ντελ Ρέι με την Αλμερία την Τρίτη (02/02) ενώ για το πρωτάθλημα υποδέχονται την Χετάφε το Σάββατο (06/02).

Η Εϊμπάρ, που βρίσκεται στην 15η θέση αλλά μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, δοκιμάζεται την επόμενη Κυριακή (07/02) στο Ελ Σαντάρ. Ένα ντέρμπι σωτηρίας με την Οσασούνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.