Βήμα παραμονής για Εϊμπάρ, στο «Χ» Σοσιεδάδ και Οσασούνα (vids)

Η Εϊμπάρ πανηγύρισε σε βάρος της Γρανάδα (2-0) με δύο γκολ του Μπράιαν Γκιλ, ενώ Σοσιεδάδ και Οσασούνα μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας (1-1).

Στο Εϊμπάρ η ομώνυμη ομάδα έκαμψε την αντίσταση της Γρανάδα (2-0) με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και τον 19χρόνο επιθετικό Μπράιν Γκιλ να σκοράρει δις. Μετά από ένα πολύ ισορροπημένο α’ μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στο 55′ μετά από άστοχο πέναλτι του Εξποζίτο ο Γκιλ πήρε το ριμπάουντ, γράφοντας το 1-0. Ο νεαρός φορ διπλασίασε τα τέρματα του αλλά και της ομάδας του περίπου 20 λεπτά αργότερα (76′), μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Κίκε. Η Εϊμπάρ με αυτή τη νίκη ανέβηκε πολλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και απομακρύνθηκε (έστω και προσωρινά) από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο Σαν Σεμπαστιάν, η Οσασούνα προηγήθηκε και ήλπιζε σε «διπλό» παραμονής αλλά η γηπεδούχος Σοσιεδάδ ισοφάρισε και η μοιρασιά ήταν απολύτως δίκαιη. Συγκεκριμένα, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις, μόλις στο 20′ ο Τζόναθαν Καλέρι εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της Ρεάλ Σοσιεδάδ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το α’ μέρος τελείωσε με ακυρώθεν γκολ του Πόρτου. Όμως, στο ξεκίνημα της επανάληψης (46′) ο Μπαρενετέα Μουγκουρούθα, μετά από σέντρα του Γουίλιαν Χοσέ, έφερε το ματς στα ίσια. Λιγοστές οι φάσεις έως την λήξη και απόλυτα δίκαιο το 1-1 με την Σοσιεδάδ να ανεβαίνει στην τρίτη θέση (30 βαθμούς) αλλά να μην είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, και την Οσασούνα (19η θέση) να μην καταφέρνει για ακόμα ένα ματς να μετουσιώσει την μεστή εμφάνιση σε 3 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.