Ρεάλ Μ.-Θέλτα 2-0: Μαδριλένικο άρωμα κορυφής (vid)

Το δίδυμο Λούκας Βάσκεζ-Μάρκο Ασένσιο δεν είχε αντίπαλο, επικράτησε της Θέλτα και προσπέρασε την Ατλέτικο Μαδρίτης πατώντας κορυφή, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε όμως να υπολείπεται τριών αγώνων

Άρωμα κορυφής για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τη νίκη της 2-0 επί της Θέλτα στο “Αλφρέδο ντι Στέφανο”, έστω και … προσωρινά καθώς έναν βαθμό πίσω της βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης με τρεις αγώνες λιγότερους. 

Η “Βασίλισσα” ευτύχησε να έχει στις τάξεις της ένα ντουέτο ποδοσφαιριστών σε μεγάλα κέφια. Ο λόγος για τους Λούκας Βάσκεζ, Μάρκο Ασένσιο. Αυτοί οι δύο δημιούργησαν και πέτυχαν τα δύο γκολ της Ρεάλ, αλλάζοντας ρόλους στο καθένα εξ αυτών. Η αρχή έγινε από νωρίς, αφού μόλις στο 6′ ο πρώτος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ θέτοντας ουσιαστικά τους κανόνες του παιχνιδιού. 

Εξέλιξη που δεν άλλαξε τον αμυντικογενή προσανατολισμό της ομάδας του Εντουάρντο Κουντέτ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν έψαξαν και δε βρήκαν τους τρόπους να προσεγγίσουν την περιοχή του Κουρτουά, ν’ απειλήσουν αλλά ως εκεί. Παρά τις λεπτές ισορροπίες του “εύθραυστου” 1-0, οι Μαδριλένοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κι απλώς επανέλαβαν αυτό που έκαναν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. 

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, το μόνο που άλλαξε ήταν οι ρόλοι ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της ομάδας του “Ζιζού” με τον Μάρκο Ασένσιο αυτήν τη φορά να είναι αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ, αφιερώνοντας το γκολ του στη μητέρα του που έχασε πριν από – σχεδόν – δέκα χρόνια, όπως κάνει όλο αυτό το διάστημα προς τιμήν της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.