La Liga: Τα στιγμιότυπα της 15ης αγωνιστικής (hls)

Η Ρεάλ “έπιασε” στην κορυφή την Ατλέτικο, η Μπάρτσα επέστρεψε στις νίκες και ο Μέσι έγραψε ιστορία! 

Η Ρεάλ “έπιασε” στην κορυφή την Ατλέτικο, η Μπάρτσα επέστρεψε στις νίκες και ο Μέσι έγραψε ιστορία! 

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 1-0: Νίκη κορυφής! 

Την πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα για την 15η αγωνιστική 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 38ο λεπτό. Ο Ροντρίγκο έκανε κούρσα στην αριστερή πλευρά κι βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα, πιάνοντας το πόδι του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση με τον παίκτη ν΄αποχωρεί με φορείο από το γήπεδο. 

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό με τον Κασεμίρο. Ο Ασένσιο έκανε σέντρα στην περιοχή και ο Κασεμίρο με κεφαλιά νίκησε τον Σίλβα για το 1-0.  

Με αυτή τη νίκη, η Ρεάλ σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης.  

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Βαλβέρδε(78΄Ίσκο) , Κασεμίρο, Κρός, Λούκας(78΄Βινίσιους) , Μπενζεμά, Ροντρίγκο(38 Ασένσιο) 

Γρανάδα: Σίλβα, Νέβα, Ντουάρτε, Βαγιέχο(84΄Σάντσεθ), Φούλκε(73΄Κίνι), Ετέκι(63΄Αλμπέρτο), Κένεντι(63΄Σουάρες), Μιλά, Ερέρα, Πουέρτας, Σολδάδο(74΄Μολίνα) 

Χετάφε – Θέλτα 1-1 

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Χετάφε και Θέλτα για την 15η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος. 

Η Θέλτα μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες στην La Liga, δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το “Αλφόνσο Πέρεθ” στο τελικό 1-1 με την Χετάφε.  

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο έβδομο λεπτό με τον Σουάρεζ, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άσπας στο 17. 

Η Θέλτα βρίσκεται στην όγδοη θέση με 20 βαθμούς και η Χετάφε στην 11η με 17.  

ΑΛΑΒΕΣ – ΕΪΜΠΑΡ 2-1  

Η Έιμπαρ, πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα στο ματς καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό! 

O Πέδρο Λεόν με απ΄ευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!  

Η Αλαβές ωστόσο από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε πολύ την Έϊμπαρ. Στο 41 ο Μέντεζ έφερε το ματς στα ίσα και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντέιβερσον έκανε την ανατροπή!  

ΜΠΕΤΙΣ-ΚΑΝΤΙΘ 1-0  

Ένα γκολ  από τον  Ροντρίγκες στο 71ο λεπτό, ήταν αρκετό για την Μπέτις να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κάντιθ για την 15η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος. 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-2

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με γκολ των Ερμόσο στο 49 και του Γιορέντε στο 74ο λεπτό πήρε σημαντική νίκη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.  

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-3 

Επιστροφή στις νίκες για τους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι πέρασαν άνετα με 3-0 από την έδρα της Βαγιαδολίδ, με τον Μέσι να προσθέτει άλλο ένα ρεκόρ στην καριέρα του. 

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός σταρ έγραψε το τελικό 3-0 με γκολ του στο 65′ και άφησε πίσω του τον Πελέ, ως ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα με μία ομάδα, φτάνοντας τα 644. 

Οι Καταλανοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 21′ με την κεφαλιά του Λανγκλέ, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ του στον Ουαγκέ. Ενδιάμεσα από το τέρμα του Μέσι είχε σκοράρει και ο Μπρέθγουεϊτ στο 35′. 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 0-1 

Με γκολ του Σούσο  λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βαλένθια και “σκαρφάλωσε” στην πεντάδα της βαθμολογίας. Η Σεβίλλη επέστρεψε στις επιτυχίες, πανηγύρισε την τέταρτη νίκη στα τελευταία έξι ματς και “σκαρφάλωσε” στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ : 1-1 

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση της Βγιαρεάλ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την τριάδα. 

Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Γουίλιαμς, πριν τα Κίτρινα Υποβρύχια γράψουν το τελικό 1-1 με τον Γέρεμι Πίνο στο 74′. 

ΕΛΤΣΕ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ 2-2 

Στο Αλικάντε, Έλτσε και Οσασούνα έμειναν για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Γκαρσία (10′) και Μπρασανακ (64′), όμως η Έλτσε απάντησε ισάριθμα με Φιντέλ (46′) και Καρίγιο και κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Ένα αποτέλεσμα που δεν ωφελεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η μεν Οσασούνα, που τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πέρεζ, παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η δε Έλτσε βρίσκεται λίγες θέσεις πιο πάνω με απολογισμό 15 βαθμούς. 

ΟΥΕΣΚΑ ΛΕΒΝΑΤΕ  1-1 

Στο Ελ Άλκοραθ έγινε μάχη για το άλλο άκρο της βαθμολογίας. Η ουραγός Ουέσκα με τον Δημήτρη Σιόβα στο βασικό σχήμα προηγήθηκε της Λεβάντε με το πέναλτι του Οντιβέρος (31′).  

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδύνευσαν και ήταν αρκετά ανώτεροι της Λεβάντε.  

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν γρήγορα με τον Μελέρο (53′) ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του.  

Προσεκτικές και οι δύο ομάδες, δεν ρίσκαραν και έφτασαν ισόπαλες ως το φινάλε σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.