Σιμεόνε: “Δε θα σχολιάσω αυτό που συμβαίνει με τον Γκριεζμάν”

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε να μην σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα με τον Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς δεν είναι δική του δουλειά οι εξηγήσεις πρέπει να δοθούν από τον Ρόναλντ Κούμαν.

Στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, παρ’ όλο που ερωτήθηκε και για την κατάσταση του Αντουάν Γκριεζμάν στους “μπλαουγκράνα”.

Ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να σιωπάσει στη συγκεκριμένη ερώτηση και να στρέφει τους δημοσιογράφους στον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είναι ο κατάλληλος για να δώσει εξηγήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου, πριν από το ματς με την Μπαρτσελόνα:

Για το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα: “Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία, θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να “πληγώσουμε” την Μπαρτσελόνα. Είναι ένα επιτελείο με αρκετούς καινούργιους παίκτες και ένα άλλο με πολλούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς”.

Για την ανοδική εικόνα του Κόκε:“Ο Κόκε είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, επειδή με τις τακτικές ικανότητες που έχει γνωρίζει τι πρέπει να δώσει στην ομάδα. Από την περίοδο της καραντίνας μέχρι και σήμερα έχει αυξήσει την ταχύτητα του. Ακόμα και όταν δεν εμπλέκεται στο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικός για εμάς”

Για τον Ντιέγκο Κόστα: “Έχει μια πιθανότητα να αρχίσει στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ο Ντιέγκο Κόστα, Έχει επιστρέφει στο γκρουπ, στις τελευταίες τρεις προπονήσεις. Είναι εδώ για να παίζει“.

Για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα με τον Αντουάν Γκριεζμάν: “Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Δεν είναι σωστό να σχολιάσω τι συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα με εκείνον. Αυτό είναι μια ερώτηση για τον προπονητή του”

Για το παιχνίδι του Ρόναλντ Κούμαν: “Ο Κούμαν προσπαθεί να εφαρμόσει στους παίκτες του, αυτό που φαίνεται και στο γήπεδο. Ταχύτητα μετά την ανάκτηση της μπάλας, να παίξει ποδόσφαιρο και να επιβάλει το στυλ στην Μπαρτσελόνα. Οι προπονητές προφανώς και μπορούν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους, αλλά το στυλ είναι συνυφασμένο με τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα για πολλά χρόνια. Η σπονδυλική στήλη των Μέσι, Τερ Στέγκεν και Πικέ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.