Ζιντάν: “Έχουμε ποδοσφαιριστές, γιατί να φέρουμε άλλους;” 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε ακόμα μια φορά στην μεταγραφική περίοδο και τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, δε χρειάζεται καινούργιους παίκτες. 

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην Μπέτις με 3-2, ο Ζινεντίν Ζιντάν σχολίασε το κομμάτι των μεταγραφών. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου ότι οι “μερένχες”, δε θα πραγματοποιήσουν μεταγραφές, αφού το ρόστερ της ομάδας θεωρεί ότι είναι ολοκληρωμένο.

Γι’ ακόμα μια φορά απάντησε σε παρεμφερή ερώτηση, σχολιάζονταν ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο επιτελείο, γιατί να έρθουν άλλοι.

Τα τελευταία χρόνια που ο Ζιντάν, βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία την Ρεάλ Μαδρίτης, ξοδεύει ελάχιστα χρήματα, προκειμένου να οδηγήσει τους Μαδριλένους σε τίτλους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από την “Marca”:

Για τις μεταγραφές: “Η μεταγραφική αγορά θα είναι ανοιχτεί, μέχρι 5 Οκτωβρίου. Έχουμε αρκετούς παίκτες γιατί να φέρουμε και άλλους; Για πιο λόγο; Όσοι υπάρχουν στο ρόστερ είναι καλοί. Είμαι αλήθεια χαρούμενος”. 

Για τον Αζάρ: “Ο Αζάρ μπορεί να μιλήσει, αλλά προτιμάει να παίζει. Είχε ένα μεγάλο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε για αρκετό χρονικό διάστημα. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό θέλει να είναι με τους συμπαίκτες του”.

Για τον Γιόβιτς: “Δεν χρειάζεται να παίρνεις τα πάντα σοβαρά. Η μεταγραφική αγορά είναι ανοιχτή μέχρι 5 Οκτωβρίου. Ο Γιόβιτς και οι υπόλοιποι παίκτες είναι μια χαρά και αυτό με ενδιαφέρει”. 

Για το χρόνο συμμετοχής του Βινίσιους Τζούνιορ και του Ροντρίγκες Γκόες: “Αυτή η ερώτηση με κάνει να γελάω. Είναι εύκολο να έχει γνώμη, είμαι με τους ποδοσφαιριστές κάθε μέρα. Ο Βινίσιους θα παίξει στο ένα ματς για 34 λεπτά, στο άλλο 32 και στο άλλο 31. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχουν παίκτες που παίζουν περισσότερο. Θέλω να κερδίζω, αυτά που κυκλοφορούν στο Τύπο και στα social media δεν βοηθάνε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.