Σεβίλλη-Μαγιόρκα 2-0: Φουλάρει για Champions League! (vid)

Η Σεβίλλη επιβλήθηκε με το "καθαρό" 2-0 επί της Μαγιόρκα εντός έδρας και οδεύει ολοταχώς προς την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Champions League

Εξαιρετικής σημασίας νίκη πήρε το βράδυ της Κυριακής (12/7) η Σεβίλλη στο Ramon Sanchez Pizjuan απέναντι στη Μαγιόρκα, στο πλαίσιο της 36 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ισπανικής Primera Division. Επιβλήθηκε με σκορ 2-0 και πλέον κάνει βάσιμα όνειρα για την εξασφάλιση εισιτηρίου εξόδου στο Champions League την ερχόμενη σεζόν.

Η Σεβίλλη πάτησε στους 66 βαθμούς μετά από αυτή τη νίκη και ισοβαθμεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι, μόνο αν αυτοκτονήσει, δεν θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Βέβαια, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τη Βιγιαρεάλ, η οποία έχει ματς λιγότερο και στην ισοβαθμία με τους Σεβιγιάνους έχει το πάνω χέρι εκείνη.

Όσον αφορά στο ματς, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Οκάμπος στο 41′ μ εύστοχο χτύπημα πέναλτι κι ο Εν-Νεσιρί στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό που έφτασε στο 59%, μην αφήνοντας πρωτοβουλίες στους αντιπάλους, που πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, στην προτελευταία θέση, με 32 βαθμούς μαζί με τη Λεγανές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.