Εσπανιόλ-Εϊμπάρ 0-2: Τρίποντο παραμονής (vid)

Χωρίς κίνητρο, αφού έχει υποβιβαστεί οριστικά από την προηγούμενη αγωνιστική, η Εσπανιόλ ηττήθηκε για 7ο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Εϊμπάρ.

Ουσιαστικά το «Κορνεγιά Ελ-Πρατ» ήταν αυτό που καταδίκασε εφέτος τους Καταλανούς. Μόλις 2 νίκες σε 18 παιχνίδια (μεταξύ αυτών 11 ήττες), είναι πολύ κακός απολογισμός για μία έμπειρη ομάδα όπως η Εσπανιόλ. Από την άλλη πλευρά η Ειμπάρ συνέχισε την καλή παράδοση σκοραρίσματος που έχει εκτός έδρας με την Εσπανιόλ. Είναι η ομάδα εναντίον της οποίας έχει πετύχει τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα από οποιαδήποτε άλλον αντίπαλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Εντού Εσπόζιτο. Ο 24χρονος Ισπανός μέσος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην πολύτιμη νίκη που ουσιαστικά της χαρίζει την παραμονή. Στο 25ο λεπτό ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του σε χέρι του Γκόμεθ και  ένδεκα λεπτά αργότερα ανέλαβε την εκτέλεση και 2ου πέναλτι σε χέρι αυτή τη φορά του Εσπινόσα. Ο Ντιέγκο Λόπεθ απέκρουσε το πέναλτι του Εσπόζιτο, αλλά στην επαναφορά σκόραρε για το τελικό 0-2. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά σε ματς της Εϊμπάρ στη La Liga, που κάποιος παίκτης της εκτελεί δύο πέναλτι σε έναν αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.