Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 1-0 : Αντίο Εσπανιόλ (vid)

Μετά από 27 χρόνια η Εσπανιόλ υποβιβάστηκε. Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-0 την κράτησε ζωντανή στην μάχη για τον τίτλο αλλά έστειλε την Εσπανιόλ στην δεύτερη κατηγορία. 

Κάποια από τις δύο ομάδες θα έφευγε από το γήπεδο απογοητευμένη μετά το Καταλανικό ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ στο Καμπ Νόου. 

Το παιχνίδι άρχισε χωρίς ρυθμό. Η Εσπανιόλ είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ένα δοκάρι από προσπάθεια του Ντίντακ Βιλά. Ο Τερ Στέγκεν έκανε τρεις σημαντικές επεμβάσεις και ήταν ο βασικός λόγος που το ημίχρονο έληξε 0-0.

Πιο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. Άρχισε με δύο κόκκινες κάρτες μια για κάθε ομάδα με τον Φατί να αποβάλλεται για την Μπαρτσελόνα (49′) και τον Λοθάνο για την Εσπανιόλ (54′). 

Στο 56ο λεπτό με τακουνάκι ο Γκριεζμάν γύρισε την μπάλα στην περιοχή. Ο Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ο Σουάρες στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Η Εσπανιόλ ρίσκαρε στην συνέχεια. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες αλλά οι δύο τερματοφύλακες ήταν εξαιρετικοί. Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν σκόραραν και αποχαιρέτησαν και μαθηματικά την Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. 

Μπαρτσελόνα : Τερ Στέγκεν – Σεμέντο (46′ Φατί), Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα – Μπουσκέτς, Σέρχι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς (90+ Αραούζο) – Μέσι, Γκριεζμάν (71′ Βιδάλ), Σουάρες (82′ Μπρέιθγουεϊτ)

Εσπανιόλ : Ντιέγκο Λόπεθ – Γκόμεθ, Καλέρο (66′ Νταρντέρ), Μπερνάρντο, Καμπρέρα, Ντίντακ – Λοθάνο, Ντάβιντ Λόπεθ, Ρόκα (85′ Λέι)- Εμπάρμπα (75′ Καμπουρθάνο), Ντε Τομάς 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.