Ρεάλ-Μαγιόρκα 2-0: “Καθάρισε” η “βασίλισσα” (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι στη Μαγιόρκα, επικράτησε σχετικά εύκολα και πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας

Σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης (24/6) στο Estadio Alfredo Di Stefano επί της Μαγιόρκα με το “καθαρό” 2-0. Πρωταγωνιστές του αγώνα για τη “βασίλισσα”, που μετά από αυτή τη νίκη βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος, ήταν οι Βινίσιους και Ράμος, οι οποίοι στο 19ο και 56ο αντίστοιχα πέτυχαν τα δύο γκολ, γράφοντας το τελικό 2-0.

Η Ρεάλ από το ξεκίνημα έδειξε διάθεση να “πνίξει” την αντίπαλό της, όμως, αρχικά έπεσε σε τοίχο. Διέξοδο βρήκε πρώτος ο Βινίσιους, που χτύπησε με άψογο πλασέ στο 19ο λεπτό έκανε το 1-0. Έτσι έδιωξε το άγχος από τους Μαδριλένους, που συνέχισαν να πιέζουν για να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. 

Η «βασίλισσα» διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και με τον αρχηγό της, Σέρχιο Ράμος, με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 56ο έκανε το 2-0, που έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό ήταν το 69ο γκολ για τον Ράμος στο ισπανικό πρωτάθλημα και το 8ο αυτής της σεζόν.

Η Ρεάλ βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με 68 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα, ενώ η Μαγιόρκα εξακολουθεί να είναι στην ζώνη του υποβιβασμού με 26 βαθμούς στη 18η θέση. 

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Μόντριτς (70’ Ίσκο), Βαλβέρδε, Βινίσιους (83’ Μπραχίμ), Αζάρ (62’ Κρόος), Μπέιλ (70’ Ασένσιο), Μπενζεμά (83’ Μαριάνο)

Μαγιόρκα (Βιθέντε Μορένο): Ρέινα, Σεντλάρ, Ραΐγιο, Βαλιέντ (62’ Γκάμεθ), Ζουνιόρ (70’ Σαλιμπούρ), Φέμπας (62’ Σάλβα Σεβίγια), Μπάμπα (84’ Ρομέρο), Πόθο, Κούμπο, Ροντρίγκεθ, Μπούντιμιρ (Κούτσο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.