Γιατί η Ρεάλ «αποχαιρέτησε» τον Πογκμπά

Η Βασίλισσα αν και διεκδίκησε σφόδρα, δεν ενδιαφέρεται πλέον για την απόκτηση του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Η Βασίλισσα αν και διεκδίκησε σφόδρα, δεν ενδιαφέρεται πλέον για την απόκτηση του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.
Ο Πολ Πογκμπά και οι Λος Μπλάνκος έχουν συνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια από το 2016 όταν ο Γάλλος μέσος ήταν να φύγει από την Γιουβέντους.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα ήθελε πολύ να δει τον συμπατριώτη του να προπονείται στο «Valdebebas», αλλά τα χρήματα είχαν μιλήσει τότε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είχε πληρώσει 114 εκατομμύρια ευρώ κι ακόμη τον πληρώνει με 19 εκατομμύρια τον χρόνο ως προσωπική αποζημίωση.
Το θέμα είναι ότι Πογκμπά και «μπέμπηδες» ουσιαστικά δεν ταίριαξαν ποτέ με τον Γάλλο να «κρυφοκοιτούσε» πάντα προς Μαδρίτη μεριά.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε να του αλλάξει τα μυαλά, μέχρι που και ο ίδιος απολύθηκε από την Γιουνάϊντεντ τον Δεκέμβριο του 2018.

Το περασμένο καλοκαίρι οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μάντσεστερ έδωσαν και πήραν γα την μεταγραφή του στους μερένγχες.
Ο Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Πογκμπά, ήταν σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση της Ρεάλ, αλλά τελικά ούτε τότε η μεταγραφή τελεσφόρησε.
Από εκείνο το σημείο και μετά το ενδιαφέρον των Λος Μπλάνκος ατόνησε κι άλλα ονόματα μπήκαν στο μεταγραφικό παζάρι τους.
Όπως λόγου χάρη ένας ακόμη πελάτης του Ραϊόλα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στην Ρεάλ γνωρίζουν ότι ο Πογκμπά δεν έχει εγκαταλείψει τα όνειρο να μεταγραφεί στην ομάδα τους, ακόμη κι αν χρειάζονταν να ρίξει τις απαιτήσεις του.
Όμως ο τωρινός οικονομικός περίγυρος κάνει την μεταγραφή πλέον αδύνατη.

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε μια νέα οικονομική πραγματικότητα από την οποία δεν ξέφυγαν ούτε κολοσσοί όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι μερένγχες ούτως η άλλως αναγκάστηκαν να στραφούν σε ποιο φτηνές λύσεις, κυνηγώντας παίκτες όπως ο Καμαβίνγκα της Ρεν ή ο Ν’ Κολό Καντέ της Τσέλσι.
Το να υπογράψει τον Πογκμπά πλέον θα ήταν μια «οικονομική τρέλα», κάτι που στην Μαδρίτη δεν προτίθενται να κάνουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.