Ιστορική νίκη για Λεγανές, “κάζο” για τη Βαλένθια

Στη πρώτη της παρουσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λεγανές έκανε την έκπληξη και πέτυχε ιστορική νίκη με σκορ 1-0 επί της Θέλτα στο «Μπαλάιδος».

Στη πρώτη της παρουσία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λεγανές έκανε την έκπληξη και πέτυχε ιστορική νίκη με σκορ 1-0 επί της Θέλτα στο «Μπαλάιδος». 

Καλύτερο ντεμπούτο στα σαλόνια του ισπανικού πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να είχε ονειρευτεί η Λεγανές. Η ομάδα από τα προάστια της Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Θέλτα χάρη στο τέρμα του Ντίαζ (75’) και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στη μεγάλη κατηγορία. 

Αντίθετα, η Βαλένθια έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκε (2-3) μέσα στο «σπίτι» της από τη Λας Πάλμας και ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Οι «νυχτερίδες» ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς σκορ με γκολ του Μινα (6’), ωστόσο η συνέχεια ήταν καταστροφική. Δέχτηκαν τρία γκολ σε διάστημα (Λιβάγια στο 16’, Βιέρα στο 24’, Μπόατενγκ στο 31’) ενός τετάρτου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-3. Ο Μίνα στο 34’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε τη Βαλένθια ξανά στο ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Πίεσαν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίθετα, κόντρα στη ροή του ματς στο 88’ δέχτηκαν και τέταρτο γκολ και πάλι από τον Λιβάγια, γνωρίζοντας την ήττα με το τελικό 2-4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.