Το κλίμα στην Ρεάλ Μαδρίτης μόνο καλό δεν είναι τους τελευταίους μήνες, με την τελευταία της αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε εντός έδρας ήττα από την Θέλτα, να βγάζει τα νεύρα, την ένταση και τα σύννεφα που υπάρχουν στο στρατόπεδο των Μερένγκες.
Με αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα η “Βασίλισσα” έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να προηγούνται με 4 βαθμούς στη κούρσα του τίτλου. Όλη αυτή η κατάσταση “εκτονώθηκε” προς τον διαιτητή Κιντέρο Γκονζάλεθ, ο οποίος και διηύθυνε την αναμέτρηση κόντρα στους Γαλιθιάνους, κάτι που οδήγησε στην αποβολή Γκαρθία και Καρέρας. Αυτό που κάνει όμως ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα “γαλλικά” των αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης και πιο συγκεκριμένα των Βινίσους και Μπέλιγχαμ.
Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είπε “δώσε περισσότερες, κι άλλες, κι άλλες κόκκινες! Βγάλε μας όλους!”, ενώ ο Άγγλος μέσος αποκάλεσε “Γαμ@@@ ηλίθιο!” τον 4ο διαιτητή του ματς.
Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις της αρμόδιας αρχής για αυτές τις συμπεριφορές.