Η νέα εποχή της Σεβίλλης υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα άρχισε με ήττα, η ομάδα από την Ανδαλουσία γνώρισε την πρώτη της ήττα με 3-1 σε φιλική αναμέτρηση από την Μπέρμιγχαμ. Ο Αργεντινός τεχνικός ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης μετά τη θητεία του στην ΑΕΚ.
Η αγγλική ομάδα, η οποία ανέβηκε πρόσφατα στην Championship, εμφανίστηκε πιο έτοιμη και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αποκτώντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Άντερσον (9’) και Κλάρερ (25’).
Η Σεβίλλη προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, όπου παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, κυρίως χάρη στις αλλαγές. Μάλιστα η ομάδα του Αλμέιδα μείωσε προσωρινά με τον Γκιγέν στο 76ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Στο 88ο λεπτό ο Λέοναρντ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και σφράγγισε την ανωτερότητα των Άγγλων.