Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική «Marca», ο Κάρλο Αντεσλότι, απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Εθνικής Βραζιλίας και συνεχίζει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιστός στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι. Με βάση το δημοσίευμα της «Marca» ο Ιταλός προπονητής δέχθηκε πρόταση από την Εθνική Βραζιλίας, αλλά απέρριψε την προσφορά της «σελεσάο».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας, ο Αντσελότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους «μπλάνκος». «Έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ και είμαι χαρούμενος. Όσο δεν αλλάζει αυτό, δεν ακούω καμία άλλη πρόταση», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντσελότι.
Ύστερα από την αρνητική απάντηση του Αντσελότι, οι εκπρόσωποι της Βραζιλίας στρέφονται στον Ζόρζε Ζεσούς της Αλ Χιλάλ. Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ