Σεβίλλη: Συγκινημένος μετά το ντεμπούτο ο Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Ο Ισπανός αμυντικός επέστρεψε στους Ανδαλουσιανούς μετά από 18 χρόνια και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του κόντρα στη Λας Πάλμας. Ο βετεράνος αμυντικός τόνισε πως πλέον μπορεί να «πεθάνει ήσυχος», καθώς κατάφερε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, από την οποία αναδείχτηκε, πριν μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Αρχικά, ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα, έπειτα από ένα δύσκολο ξεκίνημα για την ομάδα. Είχαμε ένα πλεονέκτημα, που ήταν να παίξουμε εντός έδρας μετά τη διακοπή. Παίξαμε με πολλή ένταση, το πρωτάθλημα το έχει αυτό καθώς όλες οι ομάδες είναι άκρως ανταγωνιστικές. Η ομάδα έχει κάνει καλά πράγματα μέχρι στιγμής. Πιέσαμε ψηλά, νομίζω ότι είχαμε 26 ευκαιρίες και μπορέσαμε να διευρύνουμε τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα με τους τρεις σημαντικούς πόντους που πήραμε».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε: «Τα συναισθήματά μου είναι έντονα. Είναι πολύ συναρπαστικό που βρίσκομαι ξανά με τους ανθρώπους μου, με τους οπαδούς μας, στο σπίτι μας. Είναι κάτι μοναδικό το οποίο δεν περιγράφεται με λόγια. Ας είναι αυτή η αρχή για ένα καλό σερί. Σε ότι αφορά την υποδοχή που μου ετοίμασαν για την επιστροφή μου στον σύλλογο, στην αρχή είχα κάποιες μικρές αμφιβολίες αλλά όπως είπα και στους γονείς μου αυτήν την στιγμή θα την κουβαλάω για πάντα μαζί μου και πλέον μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Αυτά ήταν τα πρώτα μου ενενήντα λεπτά μετά από τρεις μήνες και παρόλο που είμαι σωματικά καλά, η δυναμική λείπει. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον απίθανο κόσμο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας