Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέλιγχαμ δεν εξέπληξε τον Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως περίμενε αυτές τις εμφανίσεις από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του Άγγλου μέσου στους «μερένχες». Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε ο νεαρός παίκτης είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και πως δείχνει ότι δε λυγίζει από το «βάρος» της φανέλας των Μαδριλένων.

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: «Παίζει σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα και σε έναν σημαντικό σύλλογο. Τα πάει πολύ καλά και δεν εκπλήσσομαι. Οι καλοί παίκτες με προσωπικότητα υποφέρουν λίγο λιγότερο από τους άλλους. Για έναν παίκτη με προσωπικότητα πάνω από όλα, με ποιότητα, σημαίνει ότι μια σημαντική φανέλα όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης δε ζυγίζει τόσο πολύ».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είναι ένας παίκτης που είναι πολύ συγκεντρωμένος, πολύ σοβαρός, πολύ επαγγελματίας. Δεν είναι κάποιος που θα μπορούσε να χάσει το μυαλό ου αν κάποιος μιλήσει καλά για αυτόν. Δείχνει συνέπεια και έχει μεγάλη φυσική δύναμη. Δεν ξέρω πόσα γκολ μπορεί να πετύχει, αλλά πρέπει να διατηρήσει αυτή τη συνέπεια γιατί μας βοηθάει πολύ στο επιθετικό μας παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας