Ιβάν Ράκιτιτς: Ένας θρύλος της Σεβίλλης

Έτοιμος να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Σεβίλλης είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Μετά από 12 και πλέον χρόνια, το κλειστό κλαμπ των παικτών της Σεβίλλης με 300 εμφανίσεις για τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, ανοίγει τις πόρτες του για άλλη μια φορά. Η τελευταία περίπτωση ήταν τον Φεβρουάριο του 2011, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ στο Πόρτο, όταν ο Χεσούς Νάβας έφτασε στο ορόσημο αυτό, στο δρόμο για να πραγματοποιήσει περισσότερες εμφανίσεις από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην ιστορία της Σεβίλλης, καθώς αυτή τη στιγμή έχει 657 συμμετοχές.

Ο Ράκιτιτς θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου για 300η φορά, προσθέτοντας το όνομά του σε μια αξιόλογη λίστα με θρύλους του συλλόγου. Μάλιστα απόψε γίνεται ο μόνος μη Ισπανός παίκτης που μπαίνει σε αυτό το αποκλειστικό κλαμπ. Εκτός από τον προαναφερθέντα Νάβας , σε αυτά τα ονόματα περιλαμβάνονται ο Πάμπλο Μπλάνκο (415) και ο Χουάν Αρθα (414).

Οι άλλοι παίκτες που ο Ράκιτιτς θα μπορούσε να επισκιάσει, είναι ο Ενρίκε Μοντέρο (323). Πέδρο Αλκονέρο (320), Χουάν Λόπεθ Χίτα (305) και Φρανθίσκο (303). Ο Ράκιτιτς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 15η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας