Ρονάλντο για Βαγιαδολίδ: “Δεν θα φύγω μέχρι να αφήσω την κληρονομιά που θέλω”

Μετά τον υποβιβασμό της Βαγιαδολίδ στη La Liga 2, ο Ρονάλντο, ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου, έκανε τον απολογισμό του και διέψευσε τις φήμες περί άμεσης αποχώρησης του.

Μετά τον υποβιβασμό της Βαγιαδολίδ στη La Liga 2, ο Ρονάλντο, ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου, έκανε τον απολογισμό του και διέψευσε τις φήμες περί άμεσης αποχώρησης του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι σταθερή. Η αγορά είναι αρκετά ζεστή, αλλά δεν θα φύγω από το Βαγιαδολίδ μέχρι να αφήσω την κληρονομιά που θέλω.

Έχουμε επενδύσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ στο γήπεδο. Καταλαβαίνω ότι οι διαδικασίες μπορεί να είναι αργές, αλλά ο δήμαρχος, Όσκαρ Πουέντε έχει κάνει λίγα για την πόλη. Είχαμε υποσχέσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο που δεν υλοποιήθηκαν.

Η αποτυχία είναι φυσική, δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε το κεφάλι μας και να τα παρατήσουμε. Είχαμε λάθη. Τα κυριότερα: Οι 20 ήττες στη LaLiga, γκολ στα τελευταία λεπτά, διαιτησία… Έχουμε αφήσει πολλά σημεία στην πορεία και επίσης θα υπάρξουν κάποια λάθη σχεδιασμού. Είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά, ταυτόχρονα, πεπεισμένοι ότι έχουμε κάνει το μέγιστο δυνατό για τη μονιμότητα. Όσο και αν παραπονιόμαστε, οι διαιτησίες δεν πρόκειται να αλλάξουν. Γιατί δεν μιλούν οι διαιτητές και υπάρχει αυτή η μισαλλοδοξία; Αυτά τα παράπονα ήταν για να μας διδάξουν ότι τίποτα δεν αλλάζει είτε παραπονιόμαστε είτε όχι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.