Εσπανιόλ – Αλμερία 3-3: Αν έχεις (Ε)μπάρμπα, τότε μένεις στη La Liga! (hls)

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο πολύτιμων τερμάτων τον Αντριάν Εμπάρμπα, η Αλμερία πήρε "χρυσό" βαθμό στη Βαρκελώνη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την υποβιβασθείσα Εσπανιόλ και κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στη La Liga.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο πολύτιμων τερμάτων τον Αντριάν Εμπάρμπα, η Αλμερία πήρε “χρυσό” βαθμό στη Βαρκελώνη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την υποβιβασθείσα Εσπανιόλ και κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στη La Liga.

Έσπασαν… καρδιές στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Αλμερία βρέθηκε από την “κόλαση” στον “παράδεισο”, ωστόσο τελικά κατάφερε να σώσει τη χρονιά και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία με το βαθμό που πήρε στη Βαρκελώνη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Βαγιαδολίδ κόντρα στη Χετάφε.

Δάκρυα χαράς από τους παίκτες και τον κόσμο της Αλμερία στο φινάλε του αγώνα, έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Εσπανιόλ, οι οποίοι εμφανίστηκαν… μαυροφορεμένοι για τον υποβιβασμό της ομάδας τους στη La Liga 2.

Στο… θρίλερ της Βαρκελώνης, ο Τουρέ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ενώ ο Πουάδο έκανε το 1-1 στο 13ο λεπτό. Η Εσπανιόλ πήρε προβάδισμα με τέρμα του Γκαμπριέλ στο 49′, ο Εμπάρμπα ισοφάρισε σε 2-2, ωστόσο ο 18χρονος Ιταλός Κολεόσο έκανε το 3-2 στο 73ο λεπτό.

Το γκολ… παραμονής πέτυχε με πέναλτι που κέρδισε ο Ραμαζάνι, ο Εμπάρμπα στο 87ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.