Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 1-0: Νίκη με τη δύναμη της έδρας

Τον καλύτερο επίλογο σε μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά είχε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Σεβίλλης στο "Re;ale Arena".

Έτσι η ομάδα του Αλγουαθίλ γιόρτασε με νίκη την άξια επιστροφή της στη γη της επαγγελίας του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ήταν απούσα από το 2013-14 και απρέμεινε αήττητη για 8ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα (5 νίκες-3 ισοπαλίες).

Και οι δύο ομάδες έχοντας πετύχει ους στόχους τους, έπαιξαν θεαματικό ποδόσφαιρο, ειδικά οι γηπεδούχοι που ήθελαν να κλείσουν τη σεζόν με νίκη και κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Κατάφεραν να βρουν το γκολ στο 28ο λεπτό, όταν μεετά το διπλό λάθος των Γκούντελ-Νάβας, με ωραίο πλασέ ο Μπράις Μέντεθ έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη, Οι Βάσκοι πέτυχαν το 2-0 στο 73ο λεπτό με τον Αλί Τσό, ο οποίος σκόραρε δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο απιχνίδι και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, για να μειώσει σε 2-1 ο Λαμέλα τέσσερα λεπτά αργότερα. Και οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.