La Liga: Όταν σκοράρει κερδίζει…

Σε χρονιά ομαδικής υπέρβασης προσεγγίζει και την δεύτερη καλύτερη ατομική του επίδοση στο σκοράρισμα. Ο Σέρλοτ όχι απλώς σκοράρει αλλά δίνει νίκες στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Καταγράφοντας την εφετινή πορεία του Νορβηγού επιθετικού αντιλαμβάνεται κάποιος πως αποτελεί σημαντικό όπλο στα χέρια του Αλγουαθίλ στην επιχείρηση κατάληψης θέσης στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στόχος που κάθε άλλο παρά πρωταρψικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στην αρχή της σεζόν με δεδομένο πως το μπάτζετ και οι παραστάσεις της Σοσιεδάδ απέχουν από αυτά άλλων ομάδων που θα μείνουν εκτός τετράδας.

Ο Σέρλοτ είναι βασική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης για 2η σεζόν. Τόσο είναι το διάστημα που άφησε τη Λειψία και τη Μπουντεσλίγκα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Την πρώτη σεζόν είχε ισχνή επιθετκή παρουσία σκοράροντας 4 φορές σε 33 συμμετοχές στη La Liga. Εφέτος διανύει παραγωγικότερη χρονιά έχοντας επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα 11 φορές.

Επίδοση που είναι η 3η καλύτερη της καριέρας του σε μια σεζόν μετά τα 24 γκολ με την Τραμπζοσπορ τη σεζόν 2019-2020 και τα 13 που σημείωσε στην πατρίδα του με τη Μπόντογκλιμτ τη σεζόν 2014-2015.

Παράλληλα υπάρχει ένα ιδιαίτερο στατιστικό που συνδέει τα γκολ του Νορβηγού με κερδισμένους βαθμούς της ομάδας του. Ο Σέρλοτ έχει σκοράρει έντεκα φορές σε δέκα αγώνες εφέτος για την Ρεάλ Σοσιεδάδ και η ομάδα του νίκησε και στους δέκα!

Μεταξύ αυτών και η τελευταία αναμέτρηση απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.